Ποιοι είμαστε: Γιατί να μας εμπιστευτείτε για τις κατασκευές με γυψοσανίδες

Το σπίτι ή ο επαγγελματικός μας χώρος είναι κάτι παραπάνω από τέσσερις τοίχοι που μας προσφέρουν ζεστασιά και στέγη. Κάθε χώρος λέει πολλά για μας, ειδικά όσον αφορά τη προσωπικότητα και το στιλ μας. Οι χώροι στους οποίους ζούμε κι εργαζόμαστε θα πρέπει να αντικατοπτρίζουν πάντα εμάς τους ίδιους και την αισθητική μας αλλά και το γούστο και τη νοοτροπία ζωής μας γενικότερα.

Επιπλέον, ο κάθε χώρος είναι σαν ζωντανός οργανισμός: όσο ο κόσμος γύρω του εξελίσσεται τόσο και αυτός αποκτά νέες ανάγκες. Για παράδειγμα, πριν από μερικά χρόνια δεν ήταν απαραίτητο να έχει ένα σπίτι καλή μόνωση, τώρα όμως, αν ένα σπίτι δεν έχει το λεγόμενο «πιστοποιητικό» ενέργειας, απλά δεν μπορεί να πωληθεί ή να ενοικιαστεί. Επίσης, τα παλιότερα σπίτια έχουν σχεδόν όλα προβλήματα όσον αφορά την ηχομόνωση, καθώς η φασαρία – είτε αυτή που παράγουν οι γείτονες μας είτε αυτή που δημιουργούμε εμείς – δεν ήταν τόσο μεγάλο πρόβλημα όσο είναι σήμερα.

Τι σημαίνουν τα παραπάνω λοιπόν; Απλά ότι η κατασκευή του σπιτιού μας θα πρέπει να γίνει με σχέδιο και όραμα, έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στις απαιτήσεις της εποχής και το γούστο μας. Επιπλέον, αν το σπίτι μας είναι παλιό, θα πρέπει που και που να του κάνουμε κάποιες εργασίες και αναβαθμίσεις για να το φέρουμε στα σύγχρονα δεδομένα, έτσι ώστε όχι μόνο να γίνει πιο επιθυμητό σε περίπτωση που το νοικιάσουμε ή το πουλήσουμε, αλλά να γίνει και η διαμονή μας σε αυτό πολύ πιο ευχάριστη και άνετη.

Αρκετοί φοβούνται ότι οι παραπάνω εργασίες μπορεί να έχουν μεγάλο κόστος. Ο φόβος αυτός είναι απόλυτα δικαιολογημένος και σε μεγάλο βαθμό είναι και λογικός. Ωστόσο, το κόστος μπορεί να μειωθεί σημαντικά χωρίς αντίκτυπο στο τελικό αποτέλεσμα αν γίνει έξυπνη χρήση υλικών, γι’ αυτό και η γυψοσανίδα είναι ένα από τα πιο σημαντικά και «δημοφιλή» σύγχρονα δομικά υλικά.

Η γυψοσανίδα, σε αντίθεση με άλλα υλικά, προσφέρει πολύ μεγάλη ευελιξία με σχετικά πολύ χαμηλό κόστος. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι απλός: πρόκειται για προκατασκευασμένο δομικό υλικό που απλά τοποθετείται, χωρίς να χρειάζεται να γίνουν εργασίες όπως χτισίματα και γκρεμίσματα και φυσικά χωρίς να χρειάζονται άδειες για εργασίες από τη γειτονιά ή τον Δήμο. Επιπλέον, οι κατασκευές με γυψοσανίδες ολοκληρώνονται πάρα πολύ γρήγορα και με σχεδόν καθόλου ταλαιπωρία για τους κατοίκους ή χρήστες του χώρου, οι οποίοι μάλιστα δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να μην χρειαστεί καν να φύγουν από το χώρο όσο γίνονται οι εργασίες.

Ένα γνωστό ρητό που έχουν οι μάστορες που ασχολούνται με τις κατασκευές με γυψοσανίδα είναι ότι το μόνο εμπόδιο στο τι μπορούν να φτιάξουν με αυτό το «θαυματουργό» υλικό είναι η φαντασία του πελάτη. Εμείς στην Γυψοσανιδάς – Αθήνα συμφωνούμε με αυτό, αλλά θα προσθέταμε ότι εξίσου σημαντικό ρόλο παίζει και η εμπειρία αλλά και οι γνώσεις του τεχνίτη. Η επιχείρηση μας χάρη στη πολύχρονη εμπειρία της στον χώρο και τα δεκάδες ολοκληρωμένα projects της, είναι μία από τις ηγέτιδες του κλάδου. Με απλά λόγια, μπορούμε να πούμε ότι πολλοί λίγοι ξέρουν τις κατασκευές με γυψοσανίδες καλύτερα από εμάς.

Το προσωπικό μας αποτελείται αποκλειστικά από άρτια καταρτισμένους τεχνίτες οι οποίοι έχουν εξειδικευτεί στη χρήση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας όσον αφορά υλικά, εργασίες κι εξοπλισμό. Αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν, είναι ότι πέρα από το να ακούν το όραμα και τις ιδέες σας, μπορούν και να σας συμβουλεύσουν για το πώς να αναδείξετε καλύτερα τον χώρο σας. Χάρη στην εμπειρία τους μπορούν να δημιουργήσουν ακριβή προγράμματα και χρονοδιαγράμματα τα οποία και θα τηρήσουν όσο πιο πιστά γίνεται. Ποτέ δεν καθυστερούμε και δεν χάνουμε διορίες. Με απλά λόγια, μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως η επιχείρηση μας μπορεί να κατασκευάσει οτιδήποτε σκεφτείτε και φανταστείτε και μάλιστα καλύτερο ακόμη κι απ’ότι έχετε οραματιστεί.