Ανανεώστε τον χώρο σας με Ψευδοροφές

Ψευδοροφές

Οι ψευδοροφές αποτελούν στις μέρες μας μια από τις τελευταίες λέξεις στον χώρο των ανακαινίσεων αλλά και της εσωτερικής διακόσμησης γενικότερα. Πρόκειται για σχετικά απλές κατασκευές, χωρίς ιδιαίτερα υψηλό κόστος, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν σχεδόν αμέσως την ατμόσφαιρα και την εμφάνιση ενός χώρου – είτε πρόκειται για σπίτι είτε για κατάστημα ή γραφείο – σε μεγάλο βαθμό ή ακόμη και ριζικά. Πέρα όμως από τον αισθητικό τομές, παρέχουν κι άλλα σημαντικά και πιο «πρακτικά» οφέλη, γι’ αυτό και γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλείς.

Τι είναι η ψευδοροφή;

Όπως μπορείτε να καταλάβετε και από το όνομα, η ψευδοροφή είναι στην ουσία μία κατασκευή που τοποθετείται κάτω από το κανονικό ταβάνι ή την οροφή ενός χώρου. Σε γενικές γραμμές αποτελείται από μία μεταλλική κατασκευή, η οποία στην ουσία αποτελεί τον σκελετό της ψευδοροφής, επένδυση ή μόνωση – αν και όταν χρειάζεται – και γυψοσανίδες, οι οποίες δίνουν και το τελικό αποτέλεσμα όσον αφορά τον αισθητικό τομέα.

Πόσο κοστίζει η τοποθέτηση ψευδοροφής;

5/5

Ποια είναι τα οφέλη μίας ψευδοροφής;

Το πρώτο και πιο άμεσο όφελος, όπως μπορείτε τα καταλάβετε και από αυτά που γράψαμε και παραπάνω, είναι φυσικά η αισθητική αναβάθμιση του χώρου στον οποίο θα τοποθετηθεί η εν λόγω κατασκευή. Η ψευδοροφή μπορεί να «χαμηλώσεις» και να μικρύνει έναν ψηλοτάβανο χώρο ή μπορεί να αποτελέσει τη «βάση» για τη τοποθέτηση κρυφού φωτισμού.

Γενικά, μία ψευδοροφή μπορεί να πάρει όποια μορφή, σχέδιο και χρώμα σκεφτεί ο ιδιοκτήτης του χώρου, αφού τα έμπειρα συνεργεία μας είναι σε θέση να φέρουν εύκολα και γρήγορα εις πέρας όλα τα projects. Όποιο και αν είναι το όραμα σας για τον χώρο σας και την οροφή του, οι τεχνίτες μας θα φροντίσουν να γίνει πραγματικότητα.

Πέρα όμως από αυτά τα αισθητικά οφέλη, υπάρχουν και τα «πρακτικά». Το πρώτο και μεγαλύτερο όφελος των ψευδοροφών είναι το γεγονός ότι παρέχουν άρτια μόνωση, πράγμα που τις καθιστά ιδανικές για όσους θέλουν να έχουν έναν χώρο που να είναι δροσερός το καλοκαίρι και ζεστός τον χειμώνα, χωρίς όμως μεγάλα κόστη σε θέρμανση και κλιματισμό. Εννοείται πως χάρη στις μονωτικές τους ιδιότητες μπορούν να περιορίσουν σημαντικά και το λεγόμενο ενεργειακό αποτύπωμα του χώρου στον οποίο τοποθετούνται, συνεισφέροντας έτσι στη μείωση των λογαριασμών ρεύματος και θέρμανσης αλλά και στη προστασία του περιβάλλοντος.

Οι ψευδοροφές μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν και για να «ρυθμιστεί» ο θόρυβος και οι ήχοι γενικότερα που παράγονται σε έναν χώρο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ηχομόνωση ενός καταστήματος που βρίσκεται σε κάποια πολυκατοικία ή σε άλλον χώρο όπου η φασαρία των καταστημάτων δεν είναι ανεκτή. Οι ψευδοροφές όμως μπορούν και να βελτιώσουν την ακουστική ενός χώρου, γι’ αυτό και τις συναντάμε συχνά σε συνεδριακά κέντρα και χώρους εκδηλώσεων γενικότερα.

Τι προσφέρουμε;

Όπως και σε όλες τις κατασκευές, έτσι και στις ψευδοροφές το τελικό αποτέλεσμα και η ποιότητα του από όλες τις απόψεις εξαρτάται από το συνεργείο που θα κάνει τις εργασίες. Τα συνεργεία μας αποτελούνται από άρτια καταρτισμένους τεχνίτες οι οποίοι έχουν πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο και τις κατασκευές γενικότερα και χρησιμοποιούν τελευταίας τεχνολογίας υλικά κι εργαλεία για να παρέχουν πάντα υψηλής ποιότητας και κατασκευές στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Η πολύχρονη μας παρουσία στον χώρο και η μεγάλη εμπειρία των τεχνιτών μας τους καθιστά από τους πλέον ειδικούς στις ψευδοροφές και τις γυψοσανίδες. Το συνεργείο μας θα επισκεφθεί τον χώρο σας, θα ακούσει τις επιθυμίες σας και το όραμα που έχετε για τη διαμόρφωση του χώρου και θα σας συμβουλέψει για το τι άλλο μπορεί να γίνει και πως θα προχωρήσουν οι εργασίες. Οι τεχνίτες μας θα κάνουν επίσης όλες τις απαραίτητες μετρήσεις με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια προκειμένου να γίνουν οι εργασίες όσο το δυνατόν πιο τέλεια και να αποφευχθούν «δυσάρεστες εκπλήξεις» κατά την εκτέλεση των εργασιών.

Οι εργασίες θα προγραμματιστούν ώστε να διαρκέσουν όσο το δυνατόν λιγότερο – οπότε και η όχληση σας να είναι όσο το δυνατόν πιο σύντομη – και φυσικά τα προγράμματα και τα χρονοδιαγράμματα θα τηρηθούν  στο έπακρο.